Cine participa?

Work and Travel USA

America … the land of all possibilities. We know you wanna go there, don't deny it. Everybody does. 

However... esti eligibil pentru participarea in programul Work and Travel doar pe perioada studentiei. 

Sfatul nostru: nu mai amana sa decizi maine, decide azi. Bucura-te ca toti studentii inscrisi la cursurile de zi ale unei universitati acreditate sunt eligibili sa participe in Work and Travel si decide azi (cat inca mai esti student) sa participi in program.

 

Work and Travel Vacante Speciale

Sfat de la prieteni pentru prieteni: sa tii totusi seama si de urmatoarele:

  • sa cunosti limba engleza cel putin la nivel conversational;

  • sa iti placa sa lucrezi pe timpul verii in industria serviciilor si a turismului;

  • sa fii student in anul I, an intermediar, ultimul an sau masterand la zi in universitati de stat sau particulare acreditate.

Azi este cel mai bun moment sa alegi Work and Travel Vacante Speciale!

 

Vesti bune! 

  • Ambasada SUA nu mai cere o medie minima. Totusi, sa nu ai medii mici sau restante prea multe. 
  • Cetatenii straini, studenti in Romania vor sustine interviul de viza la Ambasada SUA din Bucuresti = The foreign students studying in Romania will have the visa interview at the US Embassy, in Bucharest. 

 

HAI IN STATE ! :D

Frate, pe bune: daca esti student sau masterand ce rost are sa stai vara in tara? Stim ca vrei banii tai ca sa nu te mai bata mama si tata la cap despre cum ai cheltuit ultimii 200 RON. O sa ne spui ca poate iti gasesti un job pentru perioada vacantei aici. Da, da' ce-ar fi daca te-ai duce in SUA sa muncesti? Ce-ar fi daca pentru pe o perioada de 3/ 4 luni (in functie de ce optezi) ai putea sa-ti scoti banii pe care i-ai dat pe program, te-ai duce sa te plimbi si sa vizitezi locuri, ti-ai cumpara o gramada de haine si gadget-uri la preturi WOW si ai mai si veni inapoi acasa cu bani de buzunar pentru urmatorul an ? Si asta... ti-o spunem noi cei de la VacanteSpeciale.ro, din proprie experienta. Si daca nu ne crezi, come check it out! Vino la noi la sediu sau da-ne un telefon sa-ti povestim ce ne-a placut noua in SUA. Ce v-am prezentat sumar mai devreme e doar din punctul de vedere al banilor. Unde mai pui ca o sa ai o gramada de prieteni de prin toate colturile lumii dupa ce revii in tara ? Long story short e ca n-ai decat de castigat. Incurajam tinerii cu initiativa, energici si care sunt gata sa cunoasca o gramada de lume si sa adopte un nou stil de viata, cu totul diferit. Do something different this summer:

hai in State cu Work and Travel Vacante Speciale ! :D 

 

Alege Self Arrange        749$     sau     Job Placement    1049$ !            

 

 

Copyright CND Management Solutions SRL.

Inscriere Online Work and Travel

Newsletter